Återstartsstöd IF

SWE3 har möjlighet att stödja föreningarna med återstartsstöd. Fokus ligger på att stärka barn- och ungdomsidrotten genom att långsiktigt sänka trösklarna för deltagande samt att bredda mångfalden inom ledarskapet. 

Idrottsföreningar (IF) som är medlemmar i SWE3 kommer kunna tilldelas ekonomiskt stöd vid deltagande i bland annat Rookie Days och projektet Fokus Kvinna. Föreningar har också möjlighet att ansöka om återstartsstöd till egna idéer som kan kopplas till strategiarbetet SWE3 2030 och till arbetet med att sänka trösklarna för deltagande i barn- och ungdomsidrott samt att bredda mångfalden inom ledarskapet.  

Landhockeyföreningarna kommer utöver ovanstående även kunna beställa domarutrustning via Contact Sports.

Ansökan om återstartsstöd till egna idéer skickas via e-post till SWE3:s verksamhetsutvecklare Monika Stylin på monika.stylin@swe3.se. I ansökan ska ni ange kort information om insatsen och varför ni vill genomföra den. Ange också målgruppen för insatsen samt varför det ekonomiska stödet behövs och vad pengarna ska användas till. Stöd kommer i första hand att beviljas till föreningar som inte tidigare tagit del av återstartstödet via e-postansökan.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.

15585

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!