#STANDWITHUKRAINE

SWE3 och det europeiska landhockeyförbundet European Hockey Federation är chockerade och upprörde över kriget i Ukraina, över våldet och våldsretoriken. Våra tankar är med alla de som tvingas fly undan striderna, med de ukrainska idrottarna och med hela det ukrainska folket. Tillsammans slutar vi upp i rösterna som uppmanar till fred.

Men ord är inte tillräckligt. SWE3 har skänkt 10 000 kronor till FN:s flyktingorgan UNHCR:s livsviktiga arbete för att på plats bidra med nödhjälp till de som drabbas av kriget. Tillsammans med European Hockey Federation (EHF) uppmanar vi alla som har möjlighet att skänka en gåva som gör skillnad för de utsatta.

Swisha en gåva till Sverige för UNHCR på 123 129 50 21 om du vill vara med och bidra eller ge en gåva via SWE3:s Facebooksida.

Only in unity can we survive and endure in this difficult time. I am grateful to the European Hockey Federation for the initiative to create a platform to help the hockey family of Ukraine. All your donations will help the restoration and development of hockey in Ukraine.

Serhiy Dontsov, ordförande för Ukrainian Hockey Federation

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.

15585

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!